Om klubben

Fair Play Tennisklubb bildades 1972 och är Sveriges största tennisklubb med cirka 2 900 medlemmar. Vi bedriver en bred verksamhet för alla åldrar och nivåer på Fair Play Stadion som varje vecka har 9 000 besökare. Under utomhussäsongen tränar vi på grusbanorna på Limhamns IP.

Klubben har framgångsrika elitlag som radat upp SM-guld de senaste åren. Mellan 2015-2018 tog klubben 14 raka guld. Flera storstjärnor har genom åren representerat Fair Play. Mikael Pernfors, Catarina Lindqvist, Frederik Nielsen och Andreas Vinciguerra är spelarna som nått störst framgångar internationellt.

Fair Play är en flitig tävlingsarrangör och driver också sedan 2017 Swedish Tennis Academy. Men det är tennisskolan, där 1 600 spelare håller igång varje vecka, som utgör grunden i vår verksamhet. ”Fair Play för alla”, lyder vår vision och vi utgår från fyra kärnvärden: positivitet, kvalitet, engagemang och respekt.