FAIR PLAY ON TOUR
SvTF Syd vann både Pirres Pokal och Sofias Cup.
Syd vann Pirres Pokal och Sofias Cup
Datum september 21, 2020

Tom Noltorp var med i SvTF Syds lag som på måndagen vann Pirres Pokal. I finalen i Norrköping besegrades Göteborg med 4-2 i matcher. Tom spelade hur stabilt som helst och vann sin singel mot Lukas Jonsson med 6-0, 6-4. I gruppspelet vann Syd båda matcherna – 6-0 mot Norr och 4-2 mot Väst. Senast Syd vann Pirres pokal var 2016.

Samtidigt spelades Sofias Cup i Vänersborg och där var Esther Månsson och Clara Nilsson med i det segrande SvTF Syd-laget. Finalen mot Stockholm blev en rysare som Syd vann med 4-3. I det avgörande matchtiebreaket räddade HTK-duon Linea Bajraliu/Tilda Hessleryd fem matchbollar och vann med 15-13. Esther  förlorade sin singelmatch mot Filippa Källeskog i finalen (2-6, 5-7) och Clara föll i en av dubblarna tillsammans med Tilda Hessleryd. Men på vägen fram till final vann Fair Play-spelarna sina fyra matcher när Väst och Norr besegrades med 6-0 i gruppspelet.

Finalresultat Pirres Pokal 

Finalresultat Sofias Cup

 
Tidigare blogginlägg
Tennis Syd vidare till final i Pirres Pokal
Tennis Syds pojklag, med Oscar Jusufagic i laget, vann helgens gruppspel i Pirres Pokal....
Jonathan Ekstrand överst på pallen i Danmark
Jonathan Ekstrand och dubbelpartnern Sebastian Kjølbye, Danmark, vann pojkdubbel 16-klassen i Tennis Europe-turneringen i...
Andraplats för Bergevi i Prague Open
Filip Bergevi och Mick Veldheer, Nederländerna, stod för en stark turneringen i Prag och...
Andraplats i Prag för Rejchtman Vinciguerra
William Rejchtman Vinciguerra och KLTK-spelaren Albert Saar kom tvåa i dubbel i J300-turneringen i...