Team Swedish Tennis Academy
Team Swedish Tennis Academy

Team Swedish Tennis Academy startade hösten 2014 för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att bli internationell elitspelare med träningsbas på Fair Play Stadion i Malmö. Team Swedish Tennis Academy är ett samarbete mellan Fair Play TK och femton samarbetspartners i Fair Plays företagsnätverk. Företagsnätverket ser till att tre tjejer och två killar som går på tennisgymnasiet får möjlighet till extra tennis- och fysträning på internationell nivå på hemmaplan utöver sin träning på Malmö Tennisgymnasium.

David Ekerot ansvarar för upplägget och tillsammans med tränarna Jonas Wallgård och Mervana Jugic-Salkic drillas spelarnas intensivt på tennisbanan. Irmin Glavas, som tidigare jobbat med flera elitspelare och Bosniens Davis Cup-lag, sköter fysträningen. Spelarna i teamet måste vara beredda på att jobba hårt, vara samarbetsvilliga och disciplinerade och vilja göra en rejäl satsning på sin tennis.

I dagsläget har vi String Furniture som huvudpartner och fjorton samarbetspartners som alla är intresserade av att spelarna ska utvecklas på bästa sätt och ser satsningen långsiktigt. Om du är intresserad av att samarbeta med oss och ingå i vårt företagsnätverk ber vi dig att kontakta vår klubbchef Janne Immonen.

 

DAVID EKEROT
Ansvarig Team Swedish Tennis Academy
david.ekerot@swedishtennisacademy.se
Telefon: 0704-73 30 02

JONAS WALLGÅRD
Tränare Team Swedish Tennis Academy
jonas.wallgard@fairplaytk.se
Telefon: 040-16 55 76, 0721-84 22 44

MERVANA JUGIC-SALKIC
Tränare Team Swedish Tennis Academy
mervana.jugic@fairplaytk.se
Telefon: 0733-89 76 67

IRMIN GLAVAS
Fysansvarig
irminglavas@gmail.com
Telefon: 0720-06 55 82


SPELARNA I TEAM SWEDISH TENNIS ACADEMY

2019/20
Frida Bostrand, Emilia Valentinsson, Filippa Larsson

2018/19

Frida Bostrand, Emilia Valentinsson, Olivia Pezo, Olle Sonesson Lidholt och Johan Falck.

2017/18
Oliver Valentinsson, Marcus Lind, Mikko Malinen, Hanna Schmidt-Axelsson, Johan Falck, Olivia Pezo, Zacharias Rankoo Rasmusson och Lukas Ridemar.

2016/17
Henrik Atlevi, Valdemar Holm, Josefin Opitz, Oskar Johnsson, Marcus Lind, Tobias Lindberget, Isak Mulder och Zacharias Rankloo Rasmusson och Hanna Schmidt-Axelsson.

2015/16
Henrik Atlevi, Valdemar Holm, Oskar Johnsson, Marcus Lind, Tobias Lindberget och Zacharias Rankloo Rasmusson.

2014/15
Henrik Atlevi, Valdemar Holm, Oskar Johnsson och Tobias Lindberget.