Tennis skapar Fair Play i hela Malmö
Tennis skapar Fair Play i hela Malmö

 

För sjunde året i rad genomförde Fair Play Tennisklubb tillsammans med några av sina samarbetspartners ”Tennis skapar Fair Play i hela Malmö” – ett hållbart projekt som erbjuder gratis tennis hela sommaren på sex asfaltsbanor runt om i staden. 350 tennisracketar och 1500 tennisbollar kommer att delades ut till flitiga deltagare så att de kan fortsätta spela på egen hand efter projektets slut. Deltagare som var med vid minst två tillfällen fick ett racket och fyra bollar.

Värdegrunden är viktig i Fair Play TK och därför delades speciella värdegrundskort ut till alla som är med i ”Tennis skapar Fair Play i hela Malmö”. Målsättningen med detta projekt är att sprida en positiv värdegrund, aktivera så många som möjligt oavsett ålder, kön, religion och bakgrund i alla stadsdelar, sprida tennisen som idrott och nå nya målgrupper.

Sommaren 2023 höll vi till på följande platser: Gullviksparken, Kastanjegårdsparken, Broddaparken, Söderkullaparken, Rostorpsparken och Videdalsparken. Vi hade tränare på plats två timmar i veckan på varje bana. Det kostade ingenting att vara med och utrustning fanns att låna.

Tack för den här sommaren!

Tennis skapar Fair Play i hela Malmö 2023 genomfördes i samarbete med Arjo, Crafoordska stiftelsen, Förenade Bil, Wilson, Trafik & Fritid, RugVista, Danske Bank, Learn Swedish Culture, Allservice på Limhamn, Leny Fastighets AB, Mircon Bygg ABSkandiaMäklarna, Student Consulting, Agartha, Nordea, Ski & Work, alive IP, Frese Skyltar, Navigator, Kul i Malmö, Malmö Stad.

 

 

Vill ditt företag vara en del av ”Tennis skapar Fair Play i hela Malmö” sommaren 2024? Kontakta David Gustafsson, david.gustafsson@fairplaytk.se, för mer information.

Gratis tennis i Malmö