Tennis
Tennis

 

Tennis är en kul och utmanande sport som ger hela kroppen träning. Hos oss är alla välkomna att utöva sporten året runt. Vi har nio banor inomhus på Fair Play Stadion och sju banor utomhus på Limhamn Tenniscenter. Utomhusbanorna är nybyggda och öppnade 4 maj. Du kan skaffa dig ett abonnemang eller boka strötimmar både på Fair Play Stadion och Limhamn Tenniscenter. Om du saknar racket finns det att hyra i Fair Play Store. För den som vill lära sig mer erbjuder Fair Play TK gruppträning för alla åldrar och spelnivåer.

 

Boka bana

 

Prislista Fair Play Stadion

Under sommaren håller vi till på våra sju nya grusbanor på Limhamn Tenniscenter. Banorna är öppna från 4 maj till 30 september. Normala öppettider är vardagar kl. 08.00-21.00 och helger 09.00-18.00, men avvikelser kan förekomma på grund av helgdagar. För att boka en tennisbana går du in på vår internetbokning, där du enkelt kan boka både via mobilen och datorn, eller så ringer du receptionen på Fair Play Stadion.

Abonnemang Limhamn Tenniscenter
Prislista
Trivselregler

Regler vid regn
Följande gäller när våra grusbanor är stängda på grund av regn.
1) Ring receptionen på Fair Play Stadion för ombokning. Om lediga tider finns kan du få spela inomhus i stället.
2) Om du har bokat tid och receptionen är stängd kontaktar du receptionen dagen efter. Då bokar vi en ny tid till dig utomhus eller inomhus.
Vid andra driftstörningar bokas tiden om. Du får spela inomhus (om lediga tider finns) eller så får du en ny tid en annan dag. Man har inte rätt till ytterligare kompensation eller extra gratistimmar på grund av driftstörningar eller vid regn.

 

Kontakt – utebanorna
Receptionen, Fair Play Stadion 040-16 55 70
Vaktmästare Limhamns Tenniscenter 0708-24 25 05
Niklas Kjellsson (ansvarig på Fair Play TK) 040-16 55 75

 

 

 

FAIR PLAY ERBJUDER TENNISKURSER FÖR ALLA