tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Fair Play spelade 3-3 mot KLTK i SM-finalen efter rysare

Fair Play spelade oavgjort mot KLTK i kvällens SM-final på Fair Play i Malmö. Matchen var mycket spännande från början till slut och slutresultatet måste betraktas som rättvist i denna tennisrysare. I singlarna vann KLTK tre singlar i supertiebreak och i dubblarna vann Fair Play en i supertiebreak, där man dessutom räddade fyra matchbollar.

Singel 4: Andreas Vinciguerra-Tobias Blomgren 6-1,6-3. Andreas vann övertygande och imponerade från början till slut med bra grundslag och stabila servar.1-0 till Fair Play.

Singel 2: Dominik Hrbaty-Ervin Eleskovic 7-6,4-6,0-1(0-10). Eleskovic vann och servade mycket bra i hela matchen och höll alla sina servegames. Hrbaty såg ut att vara den klart bättre i grundspelet, men i slutet av andra set och i supertiebreaket spelade Eleskovic helt felfritt och imponerade stort. 1-1.

Singel 1: Frederik Nielsen - Mikael Ryderstedt 1-6,6-3,0-1(4-10). Mikael Ryderstedt vann efter att ha imponerat i det första setet, som han vann med 6-1. I andra set vann Nielsen efter att ha kommit in i spelet och började möta bollen tidigt och hittade sin rytm. I tiebreaket fick Ryderstedt en bra start och vann rättvist med 10-4. 1-2 till KLTK.

Singel 3: Filip Prpic - Daniel Danilovic 6-4,5-7,0-1(2-10). Danilovic vann en stentuff match med 4-6,7-5,1-0(10-2). Prpic tog initiativet i första set och var klart bättre. I andra set servade sig Danilovic kvar i matchen och breakade vid 6-5 efter offensivt spel och sedan var Prpic utan chans i supertiebreaket.1-3 till KLTK.

Dubbel 1:Nielsen/Prpic - Danilovic/Ryderstedt 3-6,7-6,1-0. Matchen var en riktig rysare, som vanns av hemmaparet efter att ha räddat fyra matchbollar. En av dessa var en boll där Nielsen slår en passering utanför nätet under näthöjd.En oerhört välspelad match, där publikstämningen var på topp.2-3 till KLTK

Dubbel 2: Vinciguerra/Hrbaty- Simon Aspelin/Eleskovic 6-4,6-4. Vinci & Hrbaty gjorde en kanonmatch efter 0-3 underläge i första set. Matchen var mycket underhållande med massor av topptennis och det blev faktiskt en ganska säker seger i slutändan för hemmaparet. 3-3.

Matchen blev alltså 3-3 och detta ger mycket öppna förutsättningar inför den avgörande finalen på lördag i Stockholm. Ett stort tack till de ungefär 400 som såg matchen under kvällens lopp och som såg till att matchen fick en härlig inramning.

Resultat Fair Play - KLTK

Slutspelet

Poolspelet

Fair Play Magazine

Läs mer tennis.se
    

wilson-ny
Babolat_logo