Träningsverksamhet
Träningsverksamhet

Fair Play TK driver Sveriges största tennisskola och erbjuder träningsverksamhet för alla åldrar och nivåer. All träning i vår tennisskola utgår från Play & Stay-konceptet, som handlar om att introducera tennisen på ett lättsamt, enkelt och lekfullt sätt. Det finns dessutom möjlighet att träna innebandy, fotboll, padel, bordtennis och badminton i organiserad form på Fair Play Stadion.

Vi har en kvalificerad tränarkår där alla har tränarutbildning och vidareutbildas kontinuerligt. Inför varje säsong producerar vi en ny tränarhandbok som ska fungera som ett stöd till våra tränare. Vi har tävlingsgruppen och utvecklingsgruppen för de barn och ungdomar som önskar tävla för Fair Play TK. Uttagningar till respektive grupp sker varje år.

Elitspelarna tränar i Swedish Tennis Academy – en satsning som klubben drog igång 2017. Drygt 1 600 elever tränar i Fair Play TK:s grupper varje vecka, vilket gör att vi är Malmös största barn- och ungdomsverksamhet inom föreningslivet. 2016 fick Fair Play TK utmärkelsen Årets förening i Malmö och vi har vid flera tillfällen prisats av Svenska Tennisförbundet.

FAIR PLAY ERBJUDER TENNISKURSER FÖR ALLA